Вики Терзийска посвети стихче за Ковид

Вики Терзийска стана поетеса. Певицата от група...

Криско: Аз съм малкият Миле Китич

„Тази събота в клуба ще бъде малкият Миле Китич!...

Елизабет Хърли и синът ѝ са като близнаци

отпечатай новината

10.01.2020 11:19 | Видян 983 пъти

Елизабет Хърли и синът ѝ са като близнаци

Преди време писахме за удивителната прилика между иконичната Елизабет Хърли и 17-годишният ѝ син Дамиан, а двамата продължават да доказват чрез снимки, че наистина са като близнаци, а Дамиан очевидно е наследлил изцяло красивите черти на майка си.

Дамиан публикува снимка с майка си в Instagram, a феновете не пропуснаха да отбележат, че той буквално е нейно копие!

Дни преди това 54-годишната звезда скандализира интернет пространството като публикува свой доста разголен кадър, честитейки коледните празници на своите последователи.

Видно е, че Дамиан върви уверено по стъпките на звездната си майка и определено е наследил от нея специфичната си красота. Отдавна се знае, че двамата с Елизабет имат много силна връзка помежду си, а самият Дамиан определя Хърли като "най-добрата майка на света".

Дамиан е син на Елизабет и американският бизнесмен Стив Бинг, макар двамата никога да не са имали официална връзка. Стив Бинг дори отричаше да е баща на Дамиан до 2001г., когато стана ясно, че той е негов биологичен родител чрез ДНК тест.

Дамиан никога не е виждал баща си, но има много силна връзка с майка си. Самата Елизабет твърди, че двамата са сродни души.

Източник: Edna.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !