Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Нови фолкаджийки за новата година

отпечатай новината

09.01.2020 15:16 | Видян 1530 пъти

Нови фолкаджийки за новата година

Динозаври, чао! Феновете се сбогуваха със залязващите чалга звезди и дадоха път на новите имена в бранша като Ариа, Лидия и Десита.

Макар че фолк певиците пробиха сравнително скоро на музикалната сцена, те бързо успяха да влязат под кожата на меломаните и да надминат по интерес ветераните в бранша.

Така например последното парче на Ариа „Кой“ събра стотици хиляди лайкове само за ден, а хитът й „Класа“ се радва на над милион и половина гледания. Изпълнителката направи летящ старт и само за година се наложи като едно от големите имена в „Пайнер“.

Съвместните парчета на Десита и Лидия от „Alpha Music“ пък толкова се харесват на феновете, че по клубовете ги въртят по-често от песните на Преслава, например. „Твоите игри“ на Десита разби класациите с над 3 милиона гледания в YouTube, а хитът „Не ме наричай скъпа“ изстреля Лидия на върха.

Всъщност Преслава отдавна отстъпи място пред новите звезди. Почитателите й загубиха интерес към нея заради твърде комерсиалните й парчета последно време. „Участията й са скучни, не прави никакво шоу“, коментират фолк феновете. Собствениците на заведения все по-рядко я търсели за изяви, докато Ариа, Лидия и Десита пълнели клубовете и се радвали на много по-голяма аудитория.

Според последните слухове Преслава, която се славеше с най-високия хонорар, рязко е намалила сумата. В същото време новите имена в поп фолка са си вдигнали тарифите двойно.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !