Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Група ЕКС закриват годината с лудо шоу в София

отпечатай новината

19.12.2019 09:07 | Видян 812 пъти

Група ЕКС закриват годината с лудо шоу в София

На 28 декември в столичния клуб City Stage за една абсолютно паметна вечер на сцената ще стъпят ЕКС-клузивните членове на група ЕКС – Ерол, Светльо Витков и Кольо Гилъна. Преди броени дни емблематичните вокалисти се завърнаха от първото си общо голямо турне в Европа, което ще приключи най-официално в София.

Билетите за концерта са вече в продажба на цени от 20 до 40 лв.

Как е минал щурият тур из Стария континент, ще излезе ли оригинална продукция под името ЕКС и какви са самостоятелните му планове, пред „Монитор“ сподели Ерол Ибрахимов.

 

- Здравей, Ерол. Тъкмо се върнахте от едно турне зад граница. Разкажи ни за него? Всичко!

 

- Турнето премина в осем европейски града - Берлин, Мюнхен, Брюксел, Амстердам, Франкфурт, Виена, Карлсруе и Кьолн. Беше като истинско турне на истинска група. Пътувахме заедно, цялата група в бус, вечер свирехме, а на другия ден потегляхме за следващият град. Концертите бяха много яки. Публиката изключително енергична - отдавна не бяхме виждали такова пого и аз лично се чувствах, като в документален филм за някоя известна група, Iron Maiden, например.

 

- Какво ви казаха нашите сънародници зад граници и как реагираха на концертите ви?

 

- Реакцията на публиката беше изключителна. На някои концерти имах чувството, че ще падне покрива на клуба. Срещите с хората след концертите също бяха много приятни и топли. Чувствахме се като вкъщи макар далеч от дома. За веселби не оставаше много време, а носталгията - като че присъстваше понякога, но поукротена от дивия пънк.

 

- Още в края на лятото заговорихте за нова песен, която да е на група ЕКС и май по твой текст… какво стана с нея? Няма ли да ни я подарите за Коледа?

 

- Все още не сме готови с нова песен, защото през лятото се подготвяхме за турнето, пък и със Светльо работихме върху едно негово парче - "На три морета", което вече се върти в ефира. Надявам се следващата година да имаме и чисто нова песен.

 

- Сега ви чака последният голям концерт за годината, по традиция в City Stage. Какво сте подготвили?

 

- Този концерт е нещо като завършек на европейското турне, така че ще бъде програмата, която представяхме досега.

 

- А какво се случва с твоя самостоятелен проект?

 

- Работя върху самостоятелен албум. Вече завърших една песен - "Дупка в морето" и в момента работя върху нова, която се казва "Да бъде май". Надявам се след празниците да се похваля с нещо ново.

 

- Да попитам ли за „Уикеда“? Продължава ли да е замразен проект?

 

- Аз никога не обичам да казвам "никога", защото човек никога не знае какво ще му донесе утрешния ден. Сега съм се фокусирал върху самостоятелния си проект и събирам група, с която да започнем живи участия. Едно нещо никога не свършва напълно и завинаги просто приема различна форма и съдържание, може би.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !