Татко стана депутат с дъщеря от...

Георги Тенев Станков отново е депутат с помощта на...

Щерките на Р. Овч, Премянов и...

Издигнатите за депутатки от БСП дъщери на...

Годжи става дядо?

отпечатай новината

12.12.2019 12:12 | Видян 801 пъти

Годжи става дядо?

Басистът на „Ку-ку бенд“ Георги Милчев-Годжи скоро ще става дядо, шушукат в музикалните среди, дочу първа „Галерия“. Синът му Волен си има сериозна приятелка, с която отскоро живеят заедно.

Елена Дорошенко е модел и актриса, като е участвала в някои от клиповете към парчетата на Волен. Музикантът и хубавата Елена са заедно от 2 години и са готови да създадат семейство.

Припомняме, че самият Годжи стана баща през 2017-а от втората си жена Надежда Дончева. Ако кандидат-снаха му роди в близката година, внучка му и дъщеря му ще имат едва 3 години разлика и ще израснат заедно.

Басистът отдавна вече напирал да става дядо, но синовете му доскоро не искали и да чуят за деца. 28-годишният Цветомил, който е на годините на втората жена на Годжи, бил доста особен и трудно се привързвал – според запознати досега не е имал сериозна връзка.

По-малкият Волен пък е едва на 23 г., но бил влюбчив като баща си и вече нямал търпение да създаде семейство.

И двамата са музиканти, свирят по заведения и изнасят концерти. Волен повече прилича на баща си не само на външен вид, но и по талант. Освен че свири на китара и пее, малкият син на Годжи също като него пише текстове към песни. Той е един от най-близките приятели на поп певицата Прея.

Волен и Цветомил са плод на любовта между Годжи и първата му жена Даниела. Двамата се разделят преди близо 20 години, но си остават приятели. През годините басистът на „Ку-ку бенд“ е имал още няколко сериозни връзки, но единствено от Надежда Дончева пожела да има дете. Днес 2-годишната Цвета и майка й са най-голямата радост на Годжи. Поне засега…

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !