Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Софика става на 44 в Дубай

отпечатай новината

06.12.2019 16:15 | Видян 1924 пъти

Софика става на 44 в Дубай

Певицата Софи Маринова отпразнува паметно 44-ия си рожден ден. Изпълнителката на „Един за друг“ се отправи на семейно пътешествие, а избраната дестинация е перлата на Арабския свят – Дубай.

В средите се говори, че отлитането към екзотичния град е било идея на сина на ромската перла – Лоренцо, а заедно с тях на терен е и любимият на Маринова – Тодор Давидов – Гринго, с когото тя се събра малко след като подаде документи за развод.

"Мили мои приятели, близки и далечни и фенове, благодаря ви за безкрайно хубавите пожелания! Направихте деня ми по-красив, по-слънчев, истински ... Благодаря ви, че ви има!
Без вас нямаше да бъда това, което съм днес. Благодаря ви, от цялото си сърце! Прегръщам ви!“, написа певицата в социалните мрежи по повод хилядите пожелания, които получи навръх празника си.

Самата Маринова неведнъж е коментирала, че не поддържа лично профил във Фейсбук. Въпреки това снимки от екзотичното пътешествие се появиха онлайн в страницата, която се менажира от нейни близки. Именно там бе публикувано и благодарственото й слово за рождения ден.

Източник: Monitor
Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !