Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

10-годишната Джулия Бътърс открадна сърцето на Тарантино

отпечатай новината

29.11.2019 15:24 | Видян 1688 пъти

10-годишната Джулия Бътърс открадна сърцето на Тарантино

Куентин Тарантино е фен на 10-годишната актриса Джулия Бътърс, която виждаме в последния му филм „Имало едно време в Холивуд“. В лентата тя влиза в ролята на Труди Фрейзър – малката актриса, която успява да постави позалязващата уестърн звезда Рик Далтън (Леонардо ди Каприо) на мястото му.

Оказва се, че режисьорът  е харесал Бътърс още от участието й в ситкома „Американска съпруга“, като впоследствие не се и замислил на кого да даде ролята на малката Труди Фрейзър. „Отидох на едно прослушване. После той се обади да покани мен и майка ми в офиса му. Бях много нервна и имах чувството, че сърцето ми ще се пръсне всеки момент“, обясни Бътърс пред The Hollywood Reporter на прага на старта на наградния сезон тази година, в който „Имало едно време в Холивуд“ вероятно ще остави следа. По думите на актрисата, тя все още не е гледала нито един филм на Тарантино, защото те не са подходящи за деца на нейната възраст. Видяла по-голямата част от „Имало едно време...“ обаче, като излизала от киносалона, когато сцените не били подходящи.

"На снимачната площадка той ми обясняваше, че това каква ще бъде героинята зависи от мен самата. Казваше: „Аз може да съм написал някакви реплики, но героинята – това си ти“", споделя още малката звезда. Най-ценни съвети пък получила от Ди Каприо, който също като нея стартира кариерата си още като дете. „Обясни ми през какъв път е минал той, като ми каза да продължа да съм все така професионална и фокусирана“, казва още Бътърс.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !