Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мъжете на Ивайла

отпечатай новината

11.04.2009 09:00 | Видян 44575 пъти | Гласували 5

Мъжете на Ивайла

Колкото и невъзможно да звучи, наистина мъжете в живота на Ивайла Бакалова се броят на пръстите на едната й ръка.
Връзката й с Илия Павлов започва през лятото на 2000 година. Сестра й Божидара ги запознава. Двамата се влюбват от пръв поглед. Малко след това красавицата се явява на конкурса Мис Гранд хотел Варна. Въпреки че е гадже на бизнесмена, той не успява да й уреди короната. Първото място е отредено на Ирен Онтева, която по онова време пък ходи с шефа на Интерсервиз Узунов.

Противно на суеверието, че 40 годишнина не се празнува, същото лято Илия Павлов отбелязва 40-ия си рожден ден с голямо парти, на което събира всички най-богати хора в България. Тогава той прави нещо като публична премиера на съпругата си Дарина, която до този момент е неизвестна за вип обществото. Семейството закъснява час и половина за купона, а гостите се редят на опашка да се запознаят с гранд дамата, която по-късно ще се намеси сериозно в живота на Ивайла и дори ще промени съдбата й. Преди това да се случи обаче, госпожица Бакалова бавно и стремително започва да набира популярност, печелейки корона след корона.

На Мис Черно море рамо й удря тогавашния собственик на М-тел Владимир Грашнов, който е в журито, но няма интимни отношения с нея. Старата й конкурентка Ирен Онтева е поставена на второ място по красота, а Ивайла грабва короната, с което печели и правото да участва на Мис България.
Мулти груп, чийто собственик е любимият й Илия Павлов купува правата за конкурса от Евгения Калканджиева и организира най-грандиозното досега шоу.

Датата е 9 март 2001 година, мястото – първа зала на НДК, която се пука по шевовете. Присъстват най-богатите българи. Ивайла Бакалова е коронована за Мис България 2001 г.
На афтър партито, на което присъстват каткто победителката, така и организаторите – семейство Павлови, вип гостите не свалят поглед от Ивайла, обсъждайки че тя е момичето на Илия Павлов.
Дарина, която набира достатъчно власт и популярност крои пъклен план да отмъсти на младата и амбициозна красавица за връзката й с нейния мъж.

Ивайла вече е момичето на Румен Гайтански – Вълка, а желанието на госпожа Павлова е да ги раздели. Следва максимата „Дръж приятелите си близо, а враговете – още по-близо“. Ето защо Дарина се сближава с Ивайла, започва да я омайва и да й втълпява, че е много добра организационната дейност. Бизнесдамата прави агенция Мегаталант и я вербува за нейн мениджър. Идеята на Павлова е да държи Ивайла колкото може по-далеч от половинката й, тъй като е наясно, че Румен няма да понесе тя да не си е вкъщи при него.
Срещу тях работи и Жени Калканджиева, с която са професионални врагини и конкурентки.

През 2003 година, малко след като Ивайла ражда от Румен дъщеря им Рая, двамата се разделят. От тогава младата майка не е имала мъж до себе си. Въпреки че не споменава името му, в тв Къщата брадърката сподели, че е в добри отношения с бащата на детето си и той се грижи за двете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !