Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Еди Мърфи с почетна награда за цялостен принос

отпечатай новината

21.11.2019 16:59 | Видян 1316 пъти

Еди Мърфи с почетна награда за цялостен принос

Актьорът със завидни комедийни заложби Еди Мърфи ще бъде почетен с приз за цялостен принос от асоциацията, която присъжда наградите "Изборът на критиците".

58-годишната ще получи почетната награда на специлана церемония на 2 декември в Лос Анджелик като признание за ролите му през годините и за най-скорошното му превъплъщение във филма "Долимайт е моето име". В продукцията на Netflix, режисирана от Крейг Брюър, Мърфи влиза в образа американския актьор, комик, музикант и певец Руди Рей Мур. По мнение на критиците, ролята е една от най-добрите в кариерата му.

Освен екранният Норбит, с почетни отличия на церемонията ще бъдат удостоени актрисата Ния Лонг, режисьорката Каси Лемънс и актьорът Чиуетел Еджиофор, дебютирал като режисьор и сценарист с филма "Момчето, което впрегна вятъра".

Водеща на церемонията ще бъде бившата президентка на американската Академия за кинематографично изкуство и наука Шерил Бун Айзъкс.

"За нас е привилегия да почетем Еди Мърфи, Каси Лемънс, Ния Лонг и Чиуетел Еджиофор за забележителната им работа през годината и в хода на кариерите им. По свой начин всеки един от тях - чрез комедия или драма, пред или зад камерата, е допринесъл за утвърждаването на филмите на афроамериканска тематика и за значимостта им в популярната култура", се посочва в изявлението на Джоуи Бърлин, главен изпълнителен директор на Асоциацията на кинокритиците, работещи за телевизията, радиото и интернет изданията (Broadcast Film Critics Association).

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !