Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

София Джамджиева се крие в костюма на Розата

отпечатай новината

10.11.2019 09:13 | Видян 2129 пъти

София Джамджиева се крие в костюма на Розата

Поредната конспиративна теория относно тайнствената Роза в „Маскираният певец“ изплува по форумите и Фейсбук страниците, подплатена с доста интересни факти. Според фенове на шоуто в костюма на най-коментирания образ се крие актрисата София Джамджиева. А уликите в нейна полза са повече от показателни, пише "Галерия".

„Нямам синя кръв, но майка ми е работила като равна с истински благородник“, казва Розата в своята визитка. Майката на София – Албена Чакърова, е работила заедно с покойния актьор Николай Николаев, когото често наричаха „истински благородник“. Преди близо 30 години Албена и Бате Николай заминават за Италия, където играят в цирка.

Друга показателна улика за Розата е, че харесва AC-DC и след последното й изпълнение на сцената на „Маскираният певец“ се е почувствала „като у дома си“. Джамджиева често е казвала, че е фен на рока, а мъжът й е рок музикант.

София е участвала в други две музикални предавания – „Като две капки вода“ и „Пееш или лъжеш“, където показа неподозирани гласови възможности. Благодарение на представянето и в двете риалитита можем да доловим и прилика със сценичното поведение на Розата.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !