Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Софтуерен милионер свали имунитета на тартора на Фермата

отпечатай новината

17.10.2019 09:40 | Видян 1899 пъти

Софтуерен милионер свали имунитета на тартора на Фермата

Прецедент във „Фермата: Нов свят“ – журналистът-патриот Ивайло Шопски се отказа от позицията фермер на седмицата, за да отиде на дуел с най-големия си враг в шоуто Митко Караиванов.

Като ратай софтуерният милионер бе избран за първи дуелист в първата седмица след обединението на стопанствата на бедните и богатите.

Караиванов прие с широка усмивка и тънко презрение решението на Шопски, чийто авторитарен характер и глад за конфликти го правят все по-малко желан съотборник в новия свят на фермерите.

Няколко часа по-късно Караиванов поиска от продукцията да влезе в преговори със собственика на пътуващо читалище за сваляне на имунитета му от дуел.

Водещият Андрей Арнаудов събра участниците и ги запозна с казуса, след което изрично поиска IT специалистът да потвърди желанието си да се бори със Шопски.

Няма място за двама ни във „Фермата“.

Който остане, нека да съществува щастлив с всички останали. Ако той се окаже по-добър, ще му стисна ръката и ще си тръгна, ако той падне, си отива“, обясни Караиванов.

Честолюбивият Шопски предизивка вълна от аплодисменти с репликата: „Отивам на дуел!“, а съперникът му дори си направи труда да му стисне ръката.

Журналистът-патриот поиска да научи името на човека, който Митко би избрал за втори дуелист, в случай, че той бе отхвърлил предизвикателството му. Като план Б за опонент на арената милионерът от Димитровград посочи треньора на звездите Сами Хоссни.

„Логиката ми беше, че не искам да се изправям срещу човек от отбора на сиромасите, защото реално ще го лиша от възможността да спечели 100 000 лв. А тези пари няма да променят чувствително нито моя живот, нито този на Сами“, обясни Караиванов.

Конфликтът между Шопски и момчето, което мечтае да превърне Хасковска област в Силиконовата долина на България, датира от ден първи в риалитито. Непоносимостта между тях ескалира, след като Шопски обвини Митко, че се скатава от лепенето на плочки в банята и върши работата си през пръсти. Вербалната престрелка помежду им се случи на втората седмица във „Фермата“ и завърши със заплаха за съд, след като Шопски сравни Митко с женски полов орган. До петата седмица на състезанието за 100 000 лева двамата мъже се научиха да работят пълноценно в екип, но не и да се понасят. Поредният спор помежду им избухна часове преди Митко да предизвика дразнителя си на дуел. Причината бе в решението на Шопски да свика гласуване за коленето на пуйка в отсъствието на Митко и още двама от съотборниците му.

„Скарахме се много крайно няколко пъти, разделихме се няколко пъти. Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин.“, разказа ни той.

Междувременно Андреа издаде, че не се чувства щастлива, но не е и нещастна. Тя е готова с 10 нови парчета, но чака удобен момент за разпространението им. В момента изпълнителката е в Румъния, където има участия, но освен с музика, планира да се занимава и с рисуване и обещава изненада в тази посока.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !