Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Гуен Стефани със секси снимки на 50

отпечатай новината

10.10.2019 15:07 | Видян 2003 пъти

Гуен Стефани със секси снимки на 50

Спокойно може да кажем, че 2019-та е годината на Гуен Стефани, пише Dir.bg.

Блондинката, която преди 7 дни отпразнува своя юбилей, изглежда има всичко - любовта на мъжа до себе си, 3 прекрасни деца, възхищението на своите почитатели и шеметна кариера както като певица, така и като моден дизайнер.

Тези дни обаче тя има още една причина за щастие - изпълнителката ще получи отличието "Модна икона" на тазгодишната церемония на наградите "People's Choice", която ще се състои на 10 ноември т.г. в Санта Моника, Калифорния.

Красотата на изпълнителката е безспорен факт, който дори и 50-те ѝ години не са в състояние да променят, а стилът ѝ винаги е бил индивидуален, далеч от всички модни тенденции. Където и да отиде, Стефани не остава незабелязана - тя се откроява от всички, изразявайки себе си чрез нестандартните си тоалети, част от които са по неин дизайн и са включени в колекциите на бранда ѝ "L.A.M.B".

"В началото бях много наивна по отношение на модата, просто правех това, което ми харесва. Растейки, носех дрехи, които майка ми шиеше за мен. И сега съм изправена пред този момент, в който ще ми връчат модна награда... Усещам го някак нереално, но това само доказва, че ако си верен на себе си и следваш своята страст, могат да ти се случат необикновени неща", споделя Гуен в свое интервю и добавя, че за нея е голяма чест да получи отличието.

Но това не е единственото, което се случва около бившата вокалистка на групата "No Doubt". Само преди няколко дни списание "Shape" покани носителката на "Грами" да украси корицата на последния му брой. При това как!... На страниците на изданието са включени нейни сексапилни снимки, показващи за сетен път, че тя е жена, за която времето сякаш е спряло.

На кадрите звездата показва завидната си фигура, която не спира да поддържа. Разкопчаните ризи, под които не носи нищо, както и силно изрязаните дрехи очевидно не са проблем за нея... И как биха могли, при положение, че изглежда фантастично?

И понеже календарната година още не е приключила, очакваме да видим какво ни е приготвила хубавицата.

Снимка: сп. "Shape" / James Macari

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !