Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава дразни завистниците: Имам всичко

отпечатай новината

07.10.2019 16:24 | Видян 2058 пъти

Преслава дразни завистниците: Имам всичко

Преслава има всичко, за което е мечтаела и не се притеснява да го признае. Всъщност звездата на „Пайнер” никога не е имала грандомански желания.

Добричлийката винаги е казвала, че в началото на кариерата си просто искала да пее.

Любовта й към музиката, трудолюбието и вечният стремеж да надгражда явно я превръщат в звездата, която е днес.

Самата Преслава наскоро изтъкна доста по-скромна рецепта:

„С повече търпение и когато имаш силно желание, мечтите се превръщат в реалност. Очевидно моите мечти са се превърнали в реалност и дори, малко нескромно ще си призная, че са надминали очакванията ми. Винаги съм имала огромното желание да пея, да изпея прекрасни песни. Хората да ги слушат с удоволствие, да си ги пеят с мен, когато съм на сцената. Мисля, че получих много повече от всичко, което съм си представяла преди 15 години.”

И допълва, че винаги е била по-умерена и си е пожелавала реално изпълними неща.  Хитовата пайнерка вярва, че човек трябва винаги да мечтае. „Всеки е жив, докато мечтае, докато има мечти все още. Иначе животът няма смисъл”, казва изпълнителката. Тя се радва на сбъднати мечти и в професионален, и в личен план. Щастлива е, а и доста променена. Ако преди е била работохолик, днес се стреми към баланс. „Вече съм майка. Чисто в професионален план съм същият работохолик, но приоритетите са преподредени. Опитвам се да съчетавам нещата”, казва Преслава. Тя смята, че е изключително важно да запазиш свободата си като творец и да можеш да експериментираш, пише "Уикенд".

„Музиката се развива и трябва да имаш свободата да направиш навреме крачки във вярната посока. А в личен план – просто трябва да намериш подходящия човек. Тогава всичко е о`кей”, казва Преслава.

Тя признава, че майчинството я променя с всеки изминал ден: „За мен сега животът е нов, преоткривам го. И най-важното – майчинството направи живота ми по-красив... Семейството, музиката, близките приятели, всички, които ме обичат и които идват да се забавляват с песните ми, те са моето голямо семейство и моята опора.”

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !