Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Енджи Касабие ще ражда в България

отпечатай новината

04.10.2019 17:55 | Видян 2389 пъти

Енджи Касабие ще ражда в България

След повече от две години ходене по мъките и две неуспешни бременности Енджи Касабие най-после има реален шанс да стане майка и по всяка вероятност ще роди в България, а не в собствената си родина – Ливан, пише HotArena.

Диетоложката е бременна в седмия месец, разкри самата тя преди дни. Очаква момченце през декември и, както личи, няма никакво намерение да напуска България.

Бременността на Енджи се следи от един от най-известните български лекари. Той не веднъж е бил титулуван като най-добрия акушер-гинеколог в страната, а в момента работи в една от най-скъпите и модерни частни болници в София.

Именно там се очаква да роди Енджи Касабие, въпреки че все още не била категорична в избора си на лечебно заведение. Не било напълно изключено в последния момент да реши да се върне в Ливан, за да даде живот на бебето си там, но вероятността да го направи била много малка.

„Щом до седмия месец е останала в България, едва ли ще се реши да пътува в последните седмици от бременността, когато рискът от преждевременно раждане е най-голям”, смятат познати на докторката.

За нейната бременност „Уикенд” писа още през август – близо два месеца преди Енджи да реши да я обяви официално. Тогава я издаде необичайно наедрялата ѝ фигура, която диетоложката показа на снимки от почивка в Сапарева баня със съпруга си Рабих Ел Зейн.

Всъщност двамата дойдоха в България още преди няколко месеца, като са напускали страната единствено за кратка почивка в Турция.

Диетоложката възобнови работата си тук, след като я бе замразила в последните години, докато постоянният ѝ адрес бе в Ливан.

Завръщането ѝ в България съвпада с периода, в който би трябвало да е забременяла – ранната пролет. Не е изключено да е правила ин витро, тъй като болницата, в която се очаква да роди, е специализирана в асистираната репродукция.

Енджи очакваше близнаци през 2017 г., но ги изгуби в шестия месец на бременността заради инфекция, на която лекарите в Ливан не обърнали внимание навреме.

Миналата година диетоложката преживя спонтанен аборт в България, този път – в доста по-ранен стадий на бременността.

Сега тя се опита да скрие до последния възможен момент радостната вест, че отново очаква бебе. Но преди около седмица се появи с наедряло коремче пред 500 бременни на форум в София, на който изнесе лекция за правилното хранене.

От вида на Енджи личи, че е най-добрата реклама за професията си – диетолог. В седмия месец фигурата на бъдещата майка е перфектна и дори ходенето на високи токчета не я затруднява.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !