Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Без Дженифър Лопез по екраните в Малайзия

отпечатай новината

25.09.2019 17:23 | Видян 1544 пъти

Без Дженифър Лопез по екраните в Малайзия

Киноманите в Малайзия няма да могат да се насладят на новия филм на Дженифър Лопез. „Да свалиш Уолстрийт“ беше свален от екраните в страната заради неприличните му сцени, които включват вулгарност и голота.

Филмът разказва за стриптийзьорки от Ню Йорк, които прилагат различни тактики върху богатите си клиенти, за да ги ограбят. Действието се развива по време на финансовата криза в САЩ, а самият проект е определян като женският вариант на „Вълкът от Уолстрийт“.

Въпреки големия си успех след пускането си, „Да свалиш Уолстрийт“ явно не се е харесал много на Малайзийския борд за филмова цензура. Той забрани лентата, а причината са сцените, които показват твърде неприлично съдържание.

Според борда, за да пуснат филма по местните кина, е трябвало да направят толкова много съкращения, че едва ли би останало нещо за гледане. Затова решили да спрат изцяло лентата.

„Този филм съдържа твърде много нецензурно съдържание и не е подходящ за публични прожекции“, заявява пред АФП председателят на борда Мохамад Замбери Абдул Азис. „Има еротични танци и сцени с наркотици, както и моменти, в които могат да бъдат видени интимните части на мъжете и жените“, допълва той.

Това не е първият филм, който е забраняван в мюсюлманската страна. „Изкуплението Шоушенк“ също не достигна до местната публика, а сцени, в които се показва хомосексуалност, също бяха изрязани преди филмът „Рокетмен“ да бъде пуснат по кината.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !