Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стефан Данаилов продължава лечението си в Хисаря

отпечатай новината

19.09.2019 17:42 | Видян 1244 пъти

Стефан Данаилов продължава лечението си в Хисаря

Възстановяването на големия български актьор Стефан Данаилов ще продължи в Болницата за продължително лечение и рехабилитация – Хисаря към Военномедицинска академия (ВМА).

След инцидента през месец август 2019 г. той бе приет по спешност в болница „Бургасмед”, а операцията на тазобедрената става бе извършена от екипа на един от водещите хирурзи в България проф. Андрей Йотов, началник на Клиника по ортопедия и травматология в УМБАЛ „Софиямед”.

След допълнителни изследвания в столичната болница, направени през месец септември, на Стефан Данаилов е назначена рехабилитация, която ще бъде проведена във военния санаториум в Хисаря.

Екипите на ВМА, МБАЛ „Бургасмед” и УМБАЛ „Софиямед“ са в контакт още от първоначалната хоспитализация на пациента. Именно становищата на специалисти от трите болници мотивираха лечението му до момента и предстоящата рехабилитация в Хисаря.

Военният санаториум „Калероя” е най-голямата болница за балнеология, рехабилитация и профилактика в страната. Разположен е в „сърцето” на просторен парк, а благоприятният климат, в съчетание с богатството на 22 минерални извора и съвременната апаратура за физиотерапия и рехабилитация, създават перфектни условия за пълноценно лечение.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !