Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Мариана Маринова има син от кокаинов бос

отпечатай новината

18.09.2019 12:37 | Видян 3864 пъти

Мариана Маринова има син от кокаинов бос

Мариана Маринова, звездата в отбора на богатите, който тъне лукс в хитовото тв риалити „Фермата”, има завидна биография.

Кариерата си амбициозната блондинка, която се хвали със 700 чифта обувки, започва като водеща в несъществуваща вече кабеларка, където срича новините.

Гафът е забелязан от „Господари на ефира”, а чаровната блондинка се превръща в звезда за едно денонощие, припомня Уикенд.

Следват покани за участие в различни конкурси за красота, които Маринова печели с лекота.

Тя притежава колекция от титли и корони, за които повечето дългокраки момичета могат само да мечтаят – „Мисис България Глоуб 2007”, „Мисис Вселена - България 2008”, „Мис Силикон” и др.

С времето успява да развие мениджърската си дарба и да се превърне в лицензиант на няколко престижни конкурса за красота у нас. Познатите й казват, че е истински работохолик – всяка минута от ежедневието си хубавицата запълвала с правене на нещо – гимнастика, бягане, фитнес, посещение на козметичен салон, фризьор, маникюр и грижи за двете деца, които са от двама различни мъже.

Всъщност, личният живот на Мариана е по-пъстър от дъгата.

Името й често е набърквано в различни секс афери, за които след това се обяснява в медиите. Приписват й забежки с имена от ъндърграунда като Димитър Харалампиев – Рогача, който е сред най-верните авери на Митьо Очите. Преди години силовакът я хванал в крачка и я напердашил яко, гласи светската клюка. Причината била, че тя му кръшнала с колумбийски ММА борец.

Запознанството с чужденеца станало покрай носителката на титлата „Мис Колумбия”, която се сприятелила с Маринова по време на конкурс за хубавици в чужбина. После двете започнали да си гостуват и да обмислят общ бизнес. Така се стигнало до създаването на модна агенция за деца, в която хлапетата били обучавани как да позират пред обектива, да се движат елегантно по котешката пътека, да се обличат със стил. Желаещи да се запишат в модното им школо не липсвали.

Слухът за мистериозния колумбиец обаче стигнал до ушите на втория мъж на Мариана - скандалният бизнесмен Руслан Колев. Неговото име е добре познато от криминалните хроники. През лятото на 2012 г. той е задържан в ареста като организатор на транспорта на така наречения кокаинов кораб „Свети Никола”, плаващ от Латинска Америка към Испания. На борда на плавателното средство са открити внушителните 3 тона кокаин. Руслан Колев се смята за посредник в сделката, а арестуваният заедно с него Дойчин Дойчев - за собственик на голямото корито.


Следват куп правни разправии. Темида освобождава двамата българи поради липса на доказателства, но пък скандалите между Мариана и Руслан зачестяват.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !