От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Джоли образова деца с нов тв проект

отпечатай новината

16.09.2019 09:25 | Видян 1507 пъти

Джоли образова деца с нов тв проект

Холивудската звезда Анджелина Джоли призна, че работи върху детска програма съвместно с английската телевизия Би Би Си. Звездата от „Господарка на злото“, чието продължение ще направи премиерата си и у нас след месец, разкри, че иска да образова малчуганите от цял свят по глобални проблеми.

Докато растяха разбрах, че децата ми са силни индивидуалисти, но са с открит ум към света. Опитвам се да им давам пример и да бъда добра и милостива по начина, по който собствената ми майка беше – обичаща и толерантна.

Но, когато има битка, която трябва да се води, се хвърлям в боя. Трябва да подготвим следващото поколение, защото по света се случват толкова много неща, срещу които трябва да се изправят“, смята бившата муза на Брад Пит, с когото имат общо шестима наследници – Мадокс (18), Пакс (15), Захара (14), Шайло (12) и близнаците Нокс и Вивиен (10).

„Ние разчитаме на децата си, затова трябва да им дадем подходящото знание и подкрепа. Направихме много грешки, трябва да бъдем честни и да ги образоваме за света“, казва още Джоли.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !