Жените на Милен Цветков се хванаха за...

Дрязги в семейство на зверски убития в катастрофа Милен...

Шеф Манчев отмъкнал изгората на...

Пред чара на известния кулинар шеф Иван Манчев жените...

Театър Българска Армия с Ден на отворените врати

отпечатай новината

13.09.2019 16:07 | Видян 235 пъти

Театър Българска Армия с Ден на отворените врати

На 17 септември (вторник) Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” празнува Деня на София и отново, точно в 10:00 часа отваря вратите си за всички столичани и гости на столицата, които искат да надникнат зад кулисите – там, където се ражда магията, наречена театър. От сутринта любимите актьори от трупата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ ще посрещат посетителите на входа на „Раковски” 98 с чаша “Nescafe Dolce Gusto” - кафето, което подкрепя българските артисти, за да ги поведат на една незабравима разходка из театралните потайности. Зад затворените до скоро врати ще могат да се видят репетиционните зали, гримьорните, перукерните, ателиетата, фоайетата с култови плакати, както и звукозаписното студио на ДОНИ. Всички гости на театъра ще могат не само да разглеждат театралните костюми и експонати от емблематични спектакли, но и да ги облекат и да се снимат с арсенал от сценични оръжия – саби, мечове, пистолети, автомати и картечници.

В тазгодишното издание на ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ за пръв път ще бъде открехната завесата и там, където се ражда едно представление. В предиобедните часове всичкики приятели и гости на театъра ще имат уникалния шанс да бъдат свидетели на репетиционния процес, в който доайенът сред режисьорите Красимир Спасов работи с актьорите, по пиесата на Майк Бартлет „ЛЮБОВ ЛЮБОВ ЛЮБОВ”.  Отново на Камерна сцена „Миракъл” всички приятели и почитатели на театралното изкуство ще могат да се срещнат с любимите актьори Стефка Янорова, Иван Налбантов, Веселин Ранков, Стойко Пеев, Дони и Нети и Иван Радоев, в

„10 минути с...” - откровен разговор за професията, сцената, любовта... и още нещо.  По традиция в ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ, само няколко часа преди да се вдигне завесата за първия спектакъл за сезона, всички посетители могат да проследят и неговата възстановителна репетиция. В 15:00 часа на Голяма сцена, актьорите от хитовата комедия „АРСЕНИК И СТАРИ ДАНТЕЛИ” ще започнат своята репетиция. Празничният 17-ти септември е и последният ден, в който билетите за всички постановки през септември, октомври и ноември са на специална цена от 10 лева.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !