Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Плеяда от звезди за модното шоу на Риана

отпечатай новината

12.09.2019 12:33 | Видян 1611 пъти

Плеяда от звезди за модното шоу на Риана

Модната седмица в Ню Йорк тече с пълна сила и показва на фенове и критици какво да очакват на пазара през следващите 12 месеца. Станахме свидетели на новите модели на Том Форд, а сега по подиума се разходи и модната линия за бельо на Риана.

Името на певицата вече все по-често се свързва с бизнеси, които са далеч от музиката. Тя постепенно разви своята империя като се превърна в една от най-богатите жени в света, благодарение на добрия си бизнес нюх.

Savage x Fenty беше представена за първи път миналата година на Седмицата на модата в Ню Йорк. Тогава моделите на Риана впечатлиха не само феновете ѝ, но и модните критици.

Тя успя да предизвика фурор и с избора си на дефилиращите, тъй като избра манекенката Слик Уудс, която беше бременна в деветия месец. Часове след шоуто, тя вече беше майка.

Риана още в началото на кампанията заяви, че ще заложи на модели, които не се смятат за перфектни от обществото. „Самата аз съм закръглена и затова искам да правя дрехи за такива жени“, заяви певицата в интервю.

Вчера тя представи и новата си линия бельо, а шоуто събра плеяда от звезди. По модния подиум се разходиха имена като Джиджи Хадид, певицата Нормани, Ванеса Хъджънс, Бела Хадид, Холзи, Кара Делевин и др. Още на червения килим, звездите показаха какво да очакват критиците от шоуто.

Тоалетите бяха наистина зашеметяващи като не липсваха и провокативни облекла. Холзи, например, се появи със сако, което покриваше само малка част от тялото ѝ, но това никак не пречеше на певицата да изпълни някои от хитовете си по време на шоуто.

Освен с моделите си, Риана се различава и по нещо друго от своите колеги. Тя реши да направи феновете си свидетели на цялото шоу, както и на това какво се случва зад кулисите. На 20 септември всички желаещи ще имат възможността да гледат ревюто по Amazon Prime Video.

В галерията може да разгледате как се появиха известните личности за шоуто.

Източник: Tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !