Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Звезда от Революция Z пише саундтрака на Завръщане

отпечатай новината

04.09.2019 09:37 | Видян 1115 пъти

Звезда от Революция Z пише саундтрака на Завръщане

Иван Тишев, когото тийнейджърите обикнаха като гимназиста Боби в „Революция Z” и Дидо от „Не така, брат“, дебютира в писането на филмова музика. Че има и талант по ноти той доказа още в първите епизоди на ротирания между 2012 и 2014 г. по bTV сериал. Сега той се захвана и с част от парчетата, които ще звучат за фон на новия филм на Ники Илиев - „Завръщане“.

Музиката,която написах е изцяло композирана,аранжирана и продуцирана от мен. Искам специално да благодаря на Ники,че отново ми се довери да работим заедно. За мен беше истинско удоволствие и предизвикателство да се впусна в магията наречена "филмова музика".

Филмът стана брутален и силно се надявам чрез музиката ми да ви докосне още повече и да стигне по-близо до сърцата ви“, разкри Тишев, който работи с Илиев и по уебсериала „Килерът“. Бившият модел бе не само режисьор на последните сезони на продукцията, но и изигра по-големия брат на Тишев.

Междувременно само преди дни Орлин Павлов и Михаела Филева направиха премиера на песента „Завръщане“, отново от саундтрака на едноимения филм. Това се случи по време на плаващ концерт, който се състоя миналата седмица в Пловдив. По време на събитието бе заснета и последната сцена от лентата, която ще направи премиерата си на 18 октомври.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !