Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Концерт – трибют в памет Тодор Колев

отпечатай новината

27.08.2019 14:51 | Видян 1038 пъти

Концерт – трибют в памет Тодор Колев

На 26 август бе рожденният ден на великия Тодор Колев, а на 31 август, ще се състои единственият по рода си “Концерт-трибют на Тодор Колев”. Предстоящото събитие (от поредицата) по традиция ще е различно, забавно и дори епично и ще бъде в събота в клуб “Маймунарника”.

“Концерт-трибют с песните на Тодор Колев” се организира за първи път през 2011 г. в тогавашния клуб “Строежа”, когато с цигулката си се включва и самият Тодор Колев. Той участва не веднъж в тези концерти заедно с популярни артисти, а след смъртта му те продължават традицията с идеята творчеството му да не бъде забравено. Част от участниците, които ще видим в предстоящото на 31-ви август шоу са имали честта да са на една сцена с неповторимия талант тогава и още пазят емоцията и възхищението си от това.

В изданията на трибюта през годините се включват различни известни наши артисти, певци и музиканти, които не целят да имитират изпълненията на актьора, а да ги представят със свой прочит и емоция. Така всеки път събитието е уникално и много весело.    Със специален сет в събота ще се забавляваме с музикантите от Джанго ЗЕ, които не крият вълнението от това да са част от събитието:  “За нас е чест и абсолютно удоволствие да изпълним на живо едни от най-емблематичните песните на великия Тодор Колев!

Това са песните, с които съм израстнал и зная на изуст още от дете”, споделя с усмивка Миро Морски от Джанго ЗЕ. Това е и поводът бандата, която иначе не е активна, да се събере на родна земя в края на август. Освен участието в трибюта, преди това, на 29 август ще видим Джанго ЗЕ със съвсем различен сет и в още едно култово събитие. Те ще са подгряващи в големия концерт на S.A.R.S. на стадион “Юнак” този четвъртък.  

В “Концерт- трибют в памет на Тодор Колев” на 31 август  в “Маймунарника” за първи път с респект ще се включат Ерол (Уикеда) и Милица Гладнишка. Ще видим още Люси Дяковска, Димо от P.I.F., Ясен Зердев, Сърмата Хари, Прея и Косьо Лунгов. Във вечерта с песните на Тодор Колев ще ни посвирят: Веселин Веселинов – Еко (бас китара), Велислав Стоянов (тромбон), Мартин Ташев (тромпет), Мирослав Иванов (китара), Милен Кокушаров (клавишни) и Росен Ватев (барабани).




 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !