Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мелания Тръмп – жената, която хората отказват да депортират

отпечатай новината

18.08.2019 09:35 | Видян 1714 пъти

Мелания Тръмп – жената, която хората отказват да депортират

От няколко дни най-модерната тенденция в социалните мрежи е хаштагът "Не депортирайте Мелания" (#DontDeportMelania). И макар много потребители да споделят подобни публикации, все още има хора, които се питат каква е причината за този призив.

Всъщност всичко започна с тв водещия - Тревър Ноа, който в предаването си изказа шеговита теория за атаките на президента Доналд Тръмп срещу имигрантите.

Според него държавният глава на Америка има предвид само за един-единствен имигрант - съпругата си Мелания, която е родена в Словения.

Тревър коментира новата имиграционна политика на Тръмп, казвайки:

"Те излязоха с думите, че е възможно имигрантите, получаващи помощ от правителството, да не могат да останат в САЩ. Е, познайте кой живее безплатно в къща, предоставена от Съединените щати? Отговорът е Мелания Тръмп!", извика той пред камера.

В понеделник бе съобщено, че администрацията на президента работи върху политика, която ще затрудни положението на имигрантите, които зависят от държавна помощ. Според "The ​​Washington Post" новата политика, която трябва да влезе в сила през месец октомври, ще облагодетелства единствено висококвалифицираните имигранти с високи доходи.

"Виждам какво правиш, Доналд. Виждам го и няма да допусна това да се случи. Всъщност ние няма да го позволим. Призовавам всички почитатели на шоуто ми да се присъединят към мен сега, отстоявайки позицията ми, като споделят #DontDeportMelania в социалните мрежи", пошегува се Тревър.

Той завърши обръщението си, позовавайки се на инициативата на първата дама за борба с тормоза, както и на призива от президентската кампания на Доналд:

"Защото, ако този имигрант (Мелания Тръмп) бъде принуден да напусне страната, тогава Съединените щати никога няма да бъдат велики отново."

В резултат на думите му, хиляди потребители започнаха да споделят хаштага, добавяйки собствени шеги по темата. Много хора изтъкват, че за човек, който има проблем с имигрантите, Доналд Тръмп избира за свои съпруги дами, които родени извън пределите на САЩ. Преди Мелания, президентът бе женен за Ивана Зелничкова, която е родена в Чехия.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !