Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Бременната Хатауей за разказва за кариерата си

отпечатай новината

14.08.2019 14:51 | Видян 1466 пъти

Бременната Хатауей за разказва за кариерата си

Ан Хатауей е актриса повече от 20 години вече и поглеждайки назад към миналото на киното си, си дава равносметка през какви промени е преминала тя самата, както и света на Холувид.

Корицата на септемврийския брой на списание Allure краси самата Ан Хатауей. Нейният живот напоследък много се измени след започването на втората бременност и сега поглежда назад към миналото за интервюто си в списанието.

Започва разказа си, обръщайки внимание на промяната в света на киното. “Когато бях на 16 и сключих договора за първата си роля, ми намекнаха, че трябва да се променя. “Не казвам, че трябва да отслабнеш, но и недей да напълняваш”, каза продуцента, което очевидно значеше, че трябва да сваля няколко килограма. И го направих. Сега, 20 години по-късно, жената, която шиеше костюмите ми за новата роля ме попита как се променя тялото ми по време на менструация, за да пригоди дрехите ми към това. Знам, че това е много малка позитивна промяна, но и се радвам, че я виждам”, започна актрисата.

Самата тя също много се е променила и е пораснала през времето на кариерата си. Осъзнава, че днес е научила много и е изменила вижданията си за света и най-вече е натрупала повече самочувствие.

За съжаление, обаче, все още вижда как се обръща излишно внимание върху килограмите на една жена и знае, че хората мислят главно за фигурата си. Разказва и колко зле се е почувствала, когато веднъж се наложило да дава обяснение на феновете си, че нарочно качва килограми за роля, заради критиките срещу нея. Въпреки че си признава, че почивката от диетата и се отразила добре.

Източник: Missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !