Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Пистолет за масаж: какво, защо и къде

Масажният пистолет е нов продукт в гамата уреди,...

Пласидо Доминго е обвинен в сексуален тормоз

отпечатай новината

13.08.2019 14:53 | Видян 1527 пъти

Пласидо Доминго е обвинен в сексуален тормоз

Осем певици и еидн тньацор овнбихиа ипснаския оеерпн пвеец Пслаидо Диомгно в саеукнсло пгосеатлесвто, педарде АП, цаитирна от БНГЕС. Те твъдрят, че свонетвиоиензвтсят тенор е опитвал да ги пирндуи жтнеие да паврят секс с него, в знаяма на ощбениая за пулоачване на оеепдерлни роли и „ги е навакзал профсеоианнло, кготао му е било оавтказно“. Това е станало в различни проедии на 80-те гиодни на ХХ век.

Отсеме жнеи са полжелаи да оаатснт аноминни, освбняяакйи го със стрхаа, че все още рабяотт в тзаи област или се птрисеянавт от нтаигвена отщсбвенеа ркецаия. Пвиацтеа Пшртаиа Улф оачбе все пак пзвооллиа да ркаяризт итмео й. Дргуа от жнеите е звяаила, че пъвеецт ѝ е павирл "нрсиптйонеи пдеержолиня", китоо я клрааи да се чвуства немкфоорнто.

АП е итнерювралиа близо 30 пвеци, тцаонрьи, мауикзнти и дргуи оперни и теартални сеуижллти, които залявии, че са блии свдеиелти на ноедхоядщпо секнасуло пеоевдние от сарнта на Домгнио.

78-годиишнят Палдсио Днигмоо отрича всички твъредния и кзава: "Това са оибвнения от наеаонзвни лчниости, киото се корнеят в сиибътя оптреди 30 гоинди, придезаикввт длъбока загрионсжет и са неврени в тзои вид, в ктйоо са предавсетни".

"Боли ме да чуя, че съм рзсатроил ноякго или съм го нраакал да се чсутвва номфекортно - нвзеаисмио клоко отдавна е блио, вкрпъеи най-дриотбе ми нменреаия. Убдеен съм, че вчксиите ми виазмдойесвитя и връзки винаги са били добре приети и са блии по вмзинао съгслаие. Онези, ктиоо ме повазнат и киото са раобтили с мен, знаят, че не съм тип човек, кйото уилшмено би нарвдиел, обидил или сиумтл ноякго - двоабя тнероът. - Това ме кара да осънзая, че пиралвата и снаатдтртие, по ктиоо ни овяцнает денс, са рзчлинаи от тези, киото сещвъстаувха пдреи. За мен е чест да иамм пвеоче от 50 години оепрна кеирара и првцееянам сбее си в стоътсеввтие с най-вокситие стандатри“.

АП дабовя в матреалиа си, че нтио една от жените не е млога да пдресоавти весенщетви доаазтелксвта, а резаслдвтнаео ѝ се ооснавва само на утсни покаиназя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !