Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Емили Ратайковски публикува снимка с неепилирани подмишници

отпечатай новината

09.08.2019 14:13 | Видян 1456 пъти

Емили Ратайковски публикува снимка с неепилирани подмишници

Моделът Емили Ратайковски публикува кадър и феминистко послание в личния си профил в Инстаграм, където демонстрира обилно окосмяване под мишниците, докато позира по сутиен.

С присъщия си сексапил Ратайковски гледа провокативно право в обектива, докато позира с вдигнати ръце и дaнтeлен сутиен. Към снимката тя е написала:

"Дайте на жените възможността да бъдат това, което искат, и да бъдат толкова многолики, колкото могат." Написах есе за Harper's Bazaar за значимостта на правото на жените да избират (как да се обличат, какво да публикуват, дали да се бръснат или не) без значение как влиянията са формирали начина, по който тя се представя. Правете това, което искате, дами, без значение какво е."

"Разбира се, аз съм убедена, че повечето ми ранни приключения, изследващи какво означава да си момиче, бяха силно повлияни от мизогинната култура", пише Ратайковски в есето.

"По дяволите, също съм убедена, че много от начините, по които продължавам да бъда "секси", са силно повлияни от мизогиния. Но ми се струва добре и това е мой проклет избор, нали? Не е ли това за какво е феминизмът - избор?", задава риторични въпроси моделът.

"Като култура ние се плашим от жените като цяло, но и по-точно от вродената сила, която притежава женската сексуалност", продължава тя. "Една жена става твърде силна и по този начин, когато се зарежда със сили да прегърне своя пол, застрашава. Следователно ние настояваме за срам; ние настояваме, че една жена губи нещо, когато парадира или прегръща своята сексуалност. "

Звездата от Blurred Lines сподели и причината да парадира с подмишниците си, като написа:

"Ако реша да си обръсна подмишниците или да ги оставя да обрастат, това зависи от мен. За мен космите по тялото са друга възможност за жените да упражняват способността си да избират - избор въз основа на това как искат да се чувстват и на асоциациите им с това да имат или не косми по тялото. "

"Във всеки един ден съм склонна да искам да се бръсна, но понякога оставям космите по тялото да израстват и това е, което ме кара да се чувствам секси", добави тя. "И няма правилен отговор, няма избор, който да ме прави повече или по-малко феминистка или дори "лоша феминистка", ако мога да цитирам Роксан Гей. Докато решението е мой избор, тогава това е правилният избор. В крайна сметка, идентичността и сексуалността на индивида зависи от него самия и никой друг."

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !