Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Дарина Павлова троши чинии на Миконос

отпечатай новината

07.08.2019 12:11 | Видян 1805 пъти

Дарина Павлова троши чинии на Миконос

Див купон спретна вдовицата на Илия Павлов Дарина на Миконос, видя „Галерия“. Мадам Мулти бе на почивка заедно с приятели на тузарския гръцки остров, където дамите се отдадоха на партита, алкохол и сиртаки.

Винаги сме знаели, че Мадам Мулти умее да се забавлява, но този път надмина себе си.

Веселата вдовица, както неслучайно я наричат, повече от седмица обикаляла едни от най-популярните заведения заедно с дружките си и където и да отидели, не оставали незабелязани. „Галерия“ попадна на любителско клипче как Дарина и нейна приятелка трошат чинии в местна таверна и купонясват като запоследно.

„Отдавна не бях виждал жени на тази възраст толкова диво да се забавляват. Бяха като изтървани“, разказва очевидец. По думите му 56-годишната вдовица оставила над 500 евро само за бакшиши на певицата, за да изпълнява любимите й парчета. Отделно се леел само марков алкохол от Моет Шандон нагоре.

В същото време наши източници разкриха, че хотелът, в който Дарина и приятелките й отседнали в Миконос, далеч не бил от най-скъпите. Нощувка в 5-звездния комплект струвала около 1000-1200 лева – сума, която Павлова харчела като бакшиш за няколко часа. Близки до вдовицата на боса на „Мултигруп“ разказват за случаи, в които Дарина пръска по 5 бона на вечер, черпейки всички в заведението, а рождените й дни са пословични с разхищенията си.

И допълват: „Такъв беше и Илия – широка душа“. Според официалните данни Дарина Павлова печели около 40 милиона годишно, благодарение на наследствена фирма от покойния Илия Павлов. Съсобственици на компанията са двете й деца от Илия – Паола и Илия-Калоян, както и Венцислава Найденова – дъщерята от първия брак на Павлов. Голяма част Дарина заделяла за дарения, но и немалка част отивали по партита ала „Великият Гетсби“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !