Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Николета Лозанова става лице на Versace

отпечатай новината

31.03.2009 14:35 | Видян 50549 пъти | Гласували 1

Николета Лозанова става лице на Versace

„Мис Плеймейт 2006" Николета Лозанова има предложение да стане лице на най-мъжкото списание в света - американския "Playboy". Хю Хефнер лично се занимава с подбора на всяка красавица, която заслужи такава чест и се е спрял на българката. Окончателното решение за договора на Лозанова ще стане ясно навръх Деня на лъжата - 1 април, пише Стандарт.

Бившата приятелка на вратаря  Ники Михайлов е направила силно впечатление на редакторите на италианския "Playboy", чието излизане на пазара беше подновено наскоро. Забелязали я по време на фотосесия  в Милано и решили да я предложат направо за корица задокеанското издание на списанието. Плеймейтката може да стане втората българка снимана в американския "Playboy", след появата там на Соня Васи през миналия век.

Николета в момента работи в Милано. Тя от два месеца е в една от най-престижните модни агенции в Италия - "Кристал моделс". Харесали я за рекламата на новия парфюм на Versace. Така Николета Лозанова ще е първата българка, позираща за аромат на престижната марка.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !