Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Брадли Купър и Лейди Гага живеят заедно?

отпечатай новината

15.07.2019 14:57 | Видян 1953 пъти

Брадли Купър и Лейди Гага живеят заедно?

Лейди Гага и Брадли Купър са заживели заедно в апартамента му в Ню Йорк, пишат булевардни издания зад Океана, цитирани от bTV.

Голямата новина в личния живот на двамата издал близък приятел на актьора, предаде руския сайт StarHit, като се позовава на статия в In Touch.

Слуховете, че между двамата колеги има романтични чувства се появиха, след като излезе съвместният им филм - Роди се звезда. Двамата упорито отричаха да имат връзка.

Стефани Джерманота, както е истинското име на американската поп певица, обясняваше подозренията на публиката с убедителната им актьорска игра на влюбени.

Според информация, за която се твърди, че е от най-близкия кръг на Брадли, Лейди Гага се е нанесла в нюйорския му апартамент, където само допреди няколко месеца актьорът живееше с руския супермодел Ирина Шейк. От нея той има малка дъщеря - Лея, родена през 2017 г.

След като Шейк си тръгнала, Купър разчистил всички шкафове от останали неща на експоловинката си. Новата му изгора пък вече се чувствала пълноправна стопанка на дома и дори се заела да обзавежда жилището.

Засега няма официално потвърждение или опровержение на тази информация.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !