Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Имало ли е заплахи от Брад Пит към Анджелина?

отпечатай новината

10.06.2019 15:12 | Видян 1743 пъти

Имало ли е заплахи от Брад Пит към Анджелина?

Появиха се слухове, че актьорът е заплашил бившата си половинка заради това, че бави развода
Брад Пит и Анджелина Джоли сложиха край на връзката си през 2019-а, но все още не съумяват да приключат окончателно процедурата по развода си.

Актьорът бил толкова изнервен от този факт, че заплашил бившата си половинка с глоба.

Брад се заканил, че може да наложи на Анджелина Джоли парична глоба, заради това, че умишлено забавяла процедурата по развода, носи слухът.

От друга страна източници, близки до Брад Пит отричат той да е заплашвал Джоли. Истина е обаче, че звездата от “Имало едно време в Холивуд” е вече силно изнервен от проточилия се с години развод.

Брад желаел да приключи с това възможно най-скоро. Говори се, че Анджелина от своя страна все още не можела да се справи с емоционалните последици от раздялата. Макар сама да подаде документите за развода, актрисата и активист за човешките права не е превъзмогнала загубата на своята най-голяма любов.

Проблемите във връзката с Брад оставиха видим отпечатък и върху здравето на актрисата. Малко преди съпрузите да обявят решението си за раздяла, Анджелина беше приета по спешност в болница. Организмът й бил крайно изтощен от стрес и Джоли била драстично отслабнала, както се видя на тези снимки.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !