Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Хазарта излиза от VIP Brother

отпечатай новината

26.03.2009 18:00 | Видян 17799 пъти | Гласували 5

Хазарта излиза от VIP Brother

Ицо Хазарта излиза от къщата на VIP Brother, за да набере допълнителни средства  за благотворителната кауза тази седмица - "Изграждане на спортни площадки в домове за изоставени деца".

В петък (27.03.2009) Хазарта и Ъпсурт ще пеят благотворително на специално организирано парти в клуб Jeam Bim в Студентски град. Поканени да присъстват на мероприятието са всички фенове на Ъпсурт, VIP личности и приятели на звездния съквартирант.

От Free Agents, продуцентската компания на хип-хоп триото, съобщават, че средствата ще се набират по няколко начина - от платения вход за достъп до партито, от продажбите на едноименната енергийна напитка на Ъпсурт и разбира се от дарения, направени от гостите на събитието.

Екип на VIP Brother 3 ще присъства на  лайфа на Ъпсурт и ще поеме контрола върху набирането на средствата. Зрителите на Нова Телевизия ще видят репортаж от мястото на събитието в изданията на VIP Brother 3 идната седмица.

От днес, след елиминацията на първия VIP съквартирант, в сила влиза втората благотворителна кауза - Изграждане на спортни  площадки в Домовете за изоставени деца.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

галерия

Няма коментари към тази новина !