Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Сузанита, Киро Скaлата и Мис Плеймейт Жанет Осипова в силов триъгълник

отпечатай новината

30.05.2019 14:11 | Видян 3373 пъти

Сузанита, Киро Скaлата и Мис Плеймейт Жанет Осипова в силов триъгълник

Популярни скандални и сексапилни красавци участват в шоуто Крале на Силата

"Няма нужда от допинг и стимуланти, красивата компания повишава тестостерона, енергията и силата у мъжкара ! Запазена марка при мен е стимулиращата подкрепа на секс бомби и манекенки,.... феромоните във въздуха дрогират момчетата и те с лекота преодоляват силовите предизвикателствата, които им отправям ! Тази година планирам по голямо турне, повече градове, повече награди, повече нови гости, по цветни и  красиви приключения и спомени за участници и публика!"

Разказва Скалата, по организацията на рекламиращо положителния ефект от упражненият с тежести спортно шоу.
След старта в Пловдив,и гостуването на скандалната Сузанита,15 метровия лимузина HAMMER, натоварен с подаръци и момичета ще гостува в много малко населено място.

Оказа се, че независимия кмет на село  Карабунар-Пазарджишко, Иван Каменарски  е от създателите на Крале на Силата преди 20 години. Тази събота на 1 юни  от 17 00 на селския събор ще има празник на силата и красотата. награди за победителите, снимки с участниците и автографи ще раздава най сексапилната дама Мис Плеймейт 2018 Жанет Осипова. Латино певеца с големи мускули с Начо Паскал за музикален гост заедно с екзотичната актриса и певица НИККА ще забият няколко парчета за тълпата.

Наградите са осигурени от :Протеинови вафли Fit Spo,българската марка майсторски инструменти Raider ,Limos Bg.com, велосипеди Leader и American Popсorn Company.

Видео вижте ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !