Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Детайли за историческата модна линия на Риана

отпечатай новината

23.05.2019 13:09 | Видян 1291 пъти

 Детайли за историческата модна линия на Риана

По-рано този месец Риана оповести, че заедно с модната марка Louis Vuitton ще основат линия, която ще се казва Фенти, както е фамилията на певицата. Тя сподели, че това е уникална възможност да развие своите способности в тази област без да ѝ се налагат граници.

Това е първата модна линия на Louis Vuitton от 1987 г. насам. Тя ще представи на своите клиенти дрехи, обувки и аксесоари с почерка на Риана.

Преди дни бяха съобщени някои новини относно проекта.

Първи до колекцията ще могат да стигнат парижани като те ще имат възможност да закупят артикулите от 24-и май, а на 29-и ще бъдат пуснати в магазините на Louis Vuitton в целия свят, както и онлайн.

Целият стил в колекцията е вдъхновен от Риана.

„Има спортни панталони с перли и мъжествено дънково яке с корсет. Обожавам корсетите. Сложихме ги в костюми, в тениски и в блузи“, споделя тя. Певицата сподели, че първата част от линията е малко по-дръзка докато втората вече е по-женствена.

Продуктите обаче няма да са по джоба на всеки. Цените им започват от 400 долара за аксесоари и стигат до 1000 долара за избрани дрехи. Така че, ако искате да сте сред щастливците и да се сдобиете с дреха от певицата, ще трябва да започнете да спестявате.


Източник: tialoto
Снимка: Reuters



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !