Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деси Банова замрази бизнеса си заради бебето

отпечатай новината

15.05.2019 14:12 | Видян 1649 пъти

Деси Банова замрази бизнеса си заради бебето

Синоптичката Деси Банова замрази бизнеса си заради бебето си. Откакто роди сина си Йоан от бившия президент Росен Плевнелиев, блондинката се е отдала изцяло на семейството, вместо на работата си.

Както е известно, бившата звезда на Нова телевизия имаше сватбена и парти агенция. Тя доста успешно е работела до 2017 година, когато Деси се запознава с Росен Плевнелиев. Бизнесът на синоптичката стартира през 2008 година и е доста успешен.

Въпреки това Банова решава, че е по-добре временно да замрази нещата, за да се посвети на сина си Йоан, който поглъща цялото й внимание и време.

Синоптичката преустанови и работата си в ефира на Нова телевизия, горе-долу по същото време, когато се запозна и с президента Росен Плевнелиев. След като двамата афишираха връзката си, тя спря и с публичните си изяви.

Раждането на бебето пък накарало Деси да вземе трудното решение да преустанови и бизнеса си . Според официалната страница на фирмата й в мрежата, последната й сватба е от май 2017 година, когато горе-долу се запознава с Плевнелиев, пише България днес.

„Не съм оставила напълно агенцията си, просто за момента съм отдадена на майчинството и се наслаждавам на тези мигове”, споделя още Деси. А синът й Йоан расте с пълна сила, гука и не спира да я радва с приятни изненади.

Впечатление правят и суперлативите от страна на доволните клиенти. Много почитатели на тв водещата я засипват с комплименти относно работата й.
За идеята да създаде сватбена агенция Деси споделя, че се е вдъхновила от сватбите на две свои приятелки.

„Помагах на две приятелки да си организират сватбите и идеята ми дойде спонтанно. Видях, че се справям добре и всичко се получава добре, а те ме поощриха, че мога да отворя собствена фирма.

Дори вече я регистрирах, правя сайт, купих й офис”, споделя през 2008 година Деси.

Въпреки че нейни приятели тогава се шегуват с нея, как така прави сватбена агенция, без самата тя да се е омъжвала някога, Банова отговаря–всяко нещо с времето си.

И е факт. През 2018 година тя и бившия президент Росен Плевнелиев вдигнаха красива бутикова сватба в София.

По-късно тя признава, че бившият държавен глава първи прави стъпка в отношенията им, като й изпраща съобщение. Тя е очарована от него, както и от отношението му към дъщеря й Йоанна, плод на любовта й с бизнесмена Ивайло Граховски.

Семейството не искаше да парадира с отношенията си, затова и сватбата им бе в тесен кръг, с най-близките роднини и приятели.

След майчинството Деси планира да се върне, но вече не към сватбите, а към организирането на корпоративни събития. „Харесва ми да се занимавам с това, доставя ми удоволствие и със сигурност не съм го загърбила”, категорична е тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !