Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ДА! Gelatto&Latte, където сладоледът и кафето може да са с биволско мляко

отпечатай новината

13.05.2019 11:50 | Видян 925 пъти

ДА! Gelatto&Latte, където сладоледът и кафето може да са с биволско мляко

Още преди да влезете в Gelatto&Latte при ъгъла на бул. Самоков с комплекса ЕСТЕ, полъхът на прясно изпечени бисквити – това са вафлените кръгчета за украса на сладоледа, които ще ви забучат на върха му, кара всеки истински и страстен любител на кулинарните удоволствия да полети.

Попаднали вътре, може да се изненадате от недотам големия брой разновидности сладолед. Ние например страдахме за липсата на любимия ни и превърнат от нас в тест и стандарт за всеки, който го предлага - йогурт. Е, имаше фиор ди лате, но не е същото. Като споменахме за млякото, освен краве, тук могат да сложат и в сладоледа, но и в кафето ви и биволско за разкош, което си е много интересно.

Друг хит е осигуряването на сладолед за партита, който ви се доставя в куул-боксове – мразовите кутии ли да ги наречем. Също и черните вафлени фунийки. Жалко, че времето е неустойчиво и не е сигурно, че ще можете да ползвате на красивите дизайнерски столове отпред в импровизираната градина.

Ала и седнали с лице към витрината и с гръм към щанда, пак ще наблюдавате хората, които минават. Чъвек неволно се замисля как е преобразена тази конкретно част на София – помните ли прашната и мръсна автогара Юг навремето....



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !