Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Metamorphosis в Пловдив

отпечатай новината

25.03.2009 12:49 | Видян 3103 пъти

Metamorphosis в Пловдив

Пролетното издание на фестивала Metamorphosis ще се проведе на 11 април в палата 11 на Международен панаир Пловдив. Пет от най-популярните световни диджеи – Dimas (Испания), Joey Beltram (САЩ), Astrix (Израел), Joseph Capriati (Италия) и Claudio Ponticelli (Италия) - пристигат специално за да вземат участие в единствения по рода си фестивал за електронна денс музика у нас. Събитието се организира от промоутърската агенция Renesanz, съвместно с община Пловдив.

“Стотиците положителни коментари след първия Metamorphosis ни амбицираха да организираме нещо още по-впечатляващо. Сега ще използваме 11-та палата на Международен панаир Пловдив, която със своята площ от 4500 кв. м. дава много повече възможности”, споделят Balthazar & JackRock от Renesanz.

През ноември 2008-а дебютът на Metamorphosis събра в Пловдив над 4000 души от цялата страна, което го превърна в едно от най-забележителните мероприятия за изминалата година. Концепцията на фестивала е в една вечер да се представи разнообразието на електронната денс музика.

Renesanz са се погрижили на 11 април да не липсва нищо - стилна вип зона непосредствено до сцената, перфектно 100 киловатово озвучаване, впечатляващо осветление и няколко лазера, завладяваща мултимедийна визия, лаундж зона от MAD TV, и официално афтърпарти в клуб Eskada. Билети (24 лв.) и випове (30 лв.) се продават в цялата страна в магазините на Germanos и М-Свят, както и в разпространителската мрежа на Eventim.

Димас Карбахо или Dimas a.k.a. D-Formation се занимава с музика повече от 20 години, през които си е изградил имидж на добре познат и обичан артист. Собственик на един от най-уважаваните лейбъли в хаус средите - Beat Freak Recordings. Многократно е награждаван за най-добър испански хаус диджей, а през 2006 се изкачва до 39-то място в престижната класация на DJ Magazine.

Идващ директно от Ню Йорк, Joey Beltram е жива легенда на техно сцената. Още на 18 години записва за детройтския лейбъл Transmat, а също така работи и с Richie Hawtin. С класически парчета като "Energy Flash" и албумът "Places", Joey е добре познат като иноватор в ейсид техното.

Astrix е един от доказалите се израелски транс продуценти, специализиран във full on psychedelic trance стила. Работил с изпълнители като Infected Mushroom, Alien Project и др. В момента се намира на 43-та позиция в класацията на DJ Magazine.

Особено нашумелият напоследък италианец Joseph Capriati издава редица успешни плочи за престижни лейбъли като CLR на Chris Liebing, Alchemy на Mauro Picotto и др. Влиза в плейлистите на Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Laurent Garnier, Dubfire, Danny Tenaglia, John Digweed...

Родом от Неапол, Claudio Ponticelli започва да се подвизава като диджей едва 15-годишен. Ориентира се към минимал техно саунда, като е инспириран от типичния италиански и немски звук.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !