Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ъпсурт се разпадна официално

отпечатай новината

09.05.2019 13:11 | Видян 1499 пъти

 Ъпсурт се разпадна официално

Край с „Ъпсурт”, каквито ги познавахме! Една от най-емблематичните групи в Бг рапа се раздели.

Обичаната от мало и голямо рап група вече няма да е същата, след като Буч реши, че ще напусне завинаги бандата.

Поводът е тривиален–заради пари. Новината бе потвърдена лично от един от рапърите, пише „България днес”.

„Ъпсурт” вече е дует. Това мога да кажа”, лаконичен е Буч, който подчерта, че не желае да влиза в публични конфликти с бившите си партньори. Те си изяснили всичко, което имали да си кажат и вече са приключили с отношенията си.

Слуховете за края на „Ъпсурт” валят от няколко месеца, въпреки че Ицо Хазарта многократно твърдеше, че между него, Буч и Бате Венци няма проблеми. Оказа се обаче, че истината е по-различна и става въпрос за пари.

Хазарта искал групата да работи по-активно, да приема повече участия и съответно да печелят повече. Отделно от това Ицо започнал да се изявява и соло, като приемал самостоятелни участия.

За кратко време рапъра успя да направи две парчета без колегите си от „Ъпсурт”, което въобще не се харесало на Буч. Той се опитва да убеди Хазарта, че не е прав и тръгва по грешен път, но бившия брадър отказва да го послуша.

В крайна сметка след поредица от кавги и караници, бившия рапър решава веднъж завинаги да се раздели с приятелите си. След много мислене и колебания, решава да събере Ицо и Венци, за да им съобщи решението си.

Другите двама не се опитват да го разубедят, тъй като знаят, че е твърд в решенията си.

„Винаги съм бил момче от квартала–обичам истинските неща в живота. Мога и с малко, нямам големи нужди. Добре е да се правят пари, но не се кефя на кинти, спечелени на всяка цена. Някак си се губи тръпката”, призна наскоро Буч в интервю за сайт.    


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !