Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мира Добрева: Бившият плейбой не е скучен съпруг

отпечатай новината

25.03.2009 11:12 | Видян 19066 пъти | Гласували 1

Мира Добрева:  Бившият плейбой не е скучен съпруг

На 26 март в предаването „Жените” по БНТ1 дамите в студиото на Марта Вачкова ще обсъждат как се познава, че един мъж е подходящ за създаване на семейство. По какво се различава семейният тип мъж от плейбоя? Едва когато се ожени ли проявява тези свои качества или можем да ги забележим още, когато се запознаваме с него? Изобщо как една дама да разбере дали  мъжът до нея ще е добър съпруг и баща – ще стане ясно на 26 март в дамското токшоу по БНТ.


70-годишната балерина Красимира Колдамова споделя, че за нея е било много важно да намери мъж, който да обича балета като нея самата и да я разбира, ако тя поставя работата си на първо място. Калдамова разказва, че 10 години са били приятели със съпруга си, след което са решили да станат семейство. Балерината твърди, че съпругът й я обича толкова много, защото тя винаги е в различна роля.

Оказва, че синът им се страхува да се ожени, защото не е сигурен дали ще може да последва сполучливия семеен модел на родителите си. 

„Най-важното нещо за мъжа до мен е, че ме обича. И мисля, че затова ще бъде добър съпруг и баща”. Яна обяснява, че жената започва всяка една връзка с мисълта, че може да доведе до брак и затова още в началото съблюдава за качествата на семейния тип мъж.

Танцьорката е на мнение, че раждането на детето е много освежаващо за романтичните отношения. „От известните мъже истински добър и грижовен баща за мен е Графа, също и  Малин Кръстев”, заявява екс адреналинката.
Главният редактор на списание „Грация” Поля Александрова смята, че „няма нужда и двамата партньори да са семеен тип, важното е да се допълват”.

Според чаровната тв водеща Мира Добрева „един мъж става мъж и съпруг, когато срещне Жената с главно „Ж”.  Тя е на мнение, че е добре за мъжа в младежките си години да е бил плейбой, да се е наживял, когато му е било времето, а после да се отдаде само на семейството си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !