Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Цвети Стоянова се хвана с олигарх

отпечатай новината

03.04.2019 17:12 | Видян 2988 пъти

Цвети Стоянова се хвана с олигарх

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова се е разделила с дългогодишния си приятел Александър Любенов заради олигарх, научи Галерия от сигурни източници. По думите им шампионката въртяла любов с богаташа вече повече от половин година.

Новият мъж до Цвети бил неприлично богат, с бизнес в строителството и апетити към политиката.

Запознали се на светско мероприятие и в началото аферата им започнала като невинен флирт. Обвързаната Цвети спазвала дистанция, но бизнесменът бил доста напорист и класи над футболиста Любенов. Стоянова бързо паднала в мрежите на олигарха и не след дълго вратарят на Локомотив София разбрал за авантюрата. Тази, която затворила страницата с Любенов обаче, била Цвети.

„Сашо буквално й падна на колене, плачеше и я молеше да се върне при него, беше готов да й прости. Но тя вече не е същата“, разказват свидетели на развръзката.

Всъщност за коренната промяна у Цвети потвърдиха и запознати от светските среди. Те са изумени от надменното й поведение в последно време. „Не може да се говори с нея. Вирнала си е носа, все едно е хванала Господ за шлифера. В обкръжението й са само от милионер нагоре“, възмутени са нейни стари познайници.

Според тях промяната се дължи на рязкото покачване на стандарта й на живот. Олигархът постоянно я глезел по луксозни ресторанти и круизи, каквито Любенов не можел да си позволи. На всичкото отгоре бил изключително галантен и добър. Единственият му недостатък бил… че си има съпруга. Цвети засега нямала скрупули относно семейното му положение, тъй като самата тя не желаела да се омъжва или да има деца.

Цвети Стоянова и Александър имаха дълга връзка, като дори през последната година се заговори за брак. Любенов бе до нея в най-тежкия й момент – когато през 2016-а година направи опит за самоубийство. Според една от версиите Цвети е скочила от 6-ия етаж, защото са я изключили от Европейското първенство. Другата версия бе, че Любенов й е изневерявал…

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !