Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Коцето спал и с новата жена на Коко Динев

отпечатай новината

29.03.2019 16:33 | Видян 3958 пъти

Коцето спал и с новата жена на Коко Динев

Най-новата светска клюка гласи, че фолкаджията Константин е спал и с новата жена на бизнесмена Коко Динев, която наскоро го дари с дъщеря.

След като се раздели с фолкпевицата Емилия, Коко си хвана нова приятелка, на име Тони, за която все още не се знае почти нищо. Изненадващо за всички, преди около седмица излезе информацията, че двамата дори са станали родители на момиченце.

Отлично осведомени източници, на които Тони не е чак толкова непозната, разказват, че тя всъщност е имала вземане – даване и с бившия изпълнител на Пайнер Константин. Не е ясно обаче кога точно е станала спойката между тях и дали са били с други партньори тогава или са били свободни.

Това съвсем не е първият случай, който превръща Динев и Коцето в баджанаци, а имената на дамите, с които и двамата са мачкали чаршафите, не са едно или две, пише ХотАрена.

Онова, което не успя да остане скрито от медиите, е, че Коко е бил с Райна, с която Коцето имаше дълга връзка. Това се случи след като чалга двойката се раздели. Певицата се опита, макар и неуспешно, да отрече, че е имала нещо общо с бизнесмена, но дебело подчерта, че той има някакво специфично излъчване, с което привлича дамите, и това съвсем не са парите му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !