Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Адриана Лима прави комплименти на българка

отпечатай новината

27.02.2019 11:53 | Видян 2228 пъти | Гласували 1

Адриана Лима прави комплименти на българка

Българският модел Мила Христова е била една от гостенките на прочутото благотворително парти на сър Елтън Джон преди церемонията по раздаването на наградите „Оскар“, с което от 27 години събира пари за болните от ХИВ и СПИН.

Родната красавица е била в компанията на супермодела Адриана Лима. „Поговорихме си като колежки.

Адриана ми каза „Много си красива, скъпа А роклята ти е невероятна. Откъде я имаш“. И аз се почувствах много горда, че е от български дизайнер“, сподели пред Epicenter.bg Христова, която е блестяла в тоалет на София Борисова.

„Носителката на Оскар за грим Кейт Биско дойде със статуетката си. Дори ми предложи да я подържа и да се снимам с нея, но аз й отговорих „Твоя си е и заслугата за нея - също“. А пък един от най-големите музикални продуценти на съвремието -

Куинси Джоунс предложи да седна в скута му.. Както можете да се досетите, отказах“, допълва Мила, която е завършила магистратура по стратегически маркетинг в Лондон.

Сред звездите на тазгодишното парти бяха Хайди Клум, Парис Хилтън, Майкъл Дъглъс, Шарън Стоун, Бритни Спиърс, Кейти Пери, Стивън Тайлър, Никол Шерцингер и дори Дензъл Уошингтън.

Източник: Monitor
Снимка: Инстаграм

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !