Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Биляна Дол изненада Божинов за рождения ден

отпечатай новината

19.02.2019 12:19 | Видян 1643 пъти

Биляна Дол изненада Божинов за рождения ден

Парти-изненада спретна Биляна Дол за рождения ден на Валери Божинов. На 15 януари футболистът стана на 33 години и въпреки че беше казал, че няма да празнува, плановете му се промениха.

Любимата на едно от най-новите попълнения в отбора на „Левски“ публикува видео в Instagram, с което показа как водят Божинов до мястото, на което го чакат неговите най-близки приятели и му пеят „Happy birthday to you“. Той от своя страна се прави на изненадан, покланя се и им благодари.

По снимките, качени в социалната мрежа се вижда, че красивата сръбкиня се е постарала вечерта да бъде запомняща се. Тя е поръчала украса от балони в сиво-синьо, 33 под формата на балони с хелий, както и инициалите на половинката си – VB, на фона на които всички да се снимат. Има и няколко купи, с които най-вероятно тя му желае успех в кариерата.

Накрая на клипа се вижда как Божинов духа свещите на уникална торта – негово умалено копие, облечено с екипа на сините, седящо на голяма футболна топка.

Сред гостите на вечерта са били бившата на Валери – Николета Лозанова и тяхната дъщеричка Никол, както и нейният настоящ приятел и съотборник на Божинов – Ники Михайлов, както и още други футболисти.

Източник: tialoto
Снимкиа: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !