Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Joanna Dark с "целувка за сбогом"

отпечатай новината

18.03.2009 12:30 | Видян 3378 пъти | Гласували 1

Joanna Dark с

Най-новата суперзвезда на българската музикална сцена се нарича Joanna Dark! Дебютният й сингъл продуциран от Deep Zone Records носи заглавието “Целувка за сбогом” и за него певицата получава подкрепа от едни от най-успешните изпълнители у нас в момента – музиката е дело на хитмейкърите от Deep Zone, а текстът е на Миро (екс-КариZма). Въпреки, че това е първият й самостоятелен хит, тя е добре позната на всички у нас – Joanna Dark е Йоанна Драгнева, ТВ водещ и певица на Deep Zone Project, с които успя да си извоюва международна популярност.

Видеоклипът към песента “Целувка за сбогом” можете да гледате от 18 март, ексклузивно в ефира на MAD TV! Режисьор на лентата е Доби Николов – също млад професионалист, все още студент по режисура в НБУ. Песента пък можете да изтеглите съвсем безплатно от българския портал за легален даунлоуд – www.mp3.bg

“Избрах да добавя Dark към името си, тъй като тази дума носи страхотна индивидуалност, борбеност и успех - неща, които са присъщи за мен, или към които се стремя, обяснява Йоанна. Освен това, в соловите си парчета ще разкрия и “по-тъмната” страна от себе си – повечето песни, които изпълнявам с Deep Zone в момента са по-закачливи, весели и парти. В тях аз съм такава, каквато, хората ме познават от страхотните партита, които правим с тях. Joanna Dark ще разкрие емоциите и чувствата на истинската Йоанна”.

До момента певицата държи личния си живот в пълна тайна, но за сметка на това пък е постоянен гост в най-добрите клубове в страната, светските партита и ТВ ефира. В пресата пък бяха публикувани всевъзможни информации, свързващи Йоанна с различни имена от шоубизнеса, някои дори твърдяха, че тя има афера с известен бизнесмен. Нищо от това не е вярно, но по всичко личи, че Joanna Dark ще разкрие истината за емоциите на Йоанна и ще бъде далеч по-открита, дръзка и искрена.
 
Joanna Dark признава, че първия й солов проект “Целувка за сбогом” се е зародил съвсем естествено и работата по него й е доставило голямо удоволствие. “Голям плюс за мен е, че работя с екип от доказани професионалисти – Deep Zone и Миро, но в същото време те са и хора, които ме познават много добре и знаят как искам да звучи всеки един елемент от песента”, казва певицата.

Въпреки, че с “Целувка за сбогом”, Йоанна стартира поредица от солови проекти, тя няма да спира съвместната си работа с Deep Zone които са нейни продуценти. В момента в българския и европейски ефир се въртят две парчета на групата – Let The Music Move Ya и Addicted To You, a певицата споделя, че лятото ще настъпи и с нов сингъл от най-успешния български денс проект.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !