Певицата Ана-Мария снима семейна...

Носията е била на баба й „Шопска сватба“ е новият...

Християна Лоизу грабна първата си...

Любимите водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро...

Учат ни как да се справим със стреса и творческите блокажи

отпечатай новината

15.02.2019 11:19 | Видян 944 пъти

Учат ни как да се справим със стреса и творческите блокажи

Как да използваме методите от енергийната психология като ТЕС (техники за емоционална свобода), за да се справим с творческите блокажи, да освободим креативната си енергия, да преборим стреса, неудовлетворението и други тревожни симптоми, са темите на предстоящия семинар Енергийната психология – мост между два свята на 23 февруари 2019 г. в хотел Хемус.    

Събитието се организира от Гергана Радович – холистичен терапевт, сертифициран преподавател по техники за емоционална свобода и мастер Ти-Тап треньор, с 15-годишен стаж като авиационен инструктор в областта на авиационния човешки фактор. Инициативата ще се осъществи със съдействието на БАРЕП (Българска асоциация за развитие на енергийната психология).  

Общо 12 лектори ще разкрият пред аудиторията как чрез методите на енергийната психология, , могат да се преодоляват трудности или проблеми от различно естество. Независимо дали става въпрос за състояния на стрес или прегаряне на работното място, дали сте мениджър на висока позиция и сте натоварен с огромни отговорности, дали имате професионален блокаж, претърпели сте провал, имате проблеми със съня или се страхувате да се изправите пред публика, вие ще намерите решение за своя проблем.

Семинарът е предназначен именно за тези, които желаят да направят съществена промяна в личния си и професионален живот чрез методите от енергийната психология.

„Случвало ли ви се е да стоите пред празния екран на компютъра и да не можете да напишете дори ред? Или да ви задават въпрос, който изисква вземане на важно решение, а вие да се чувствате объркан? Всеки от нас е преживявал моменти на творчески блокаж или бърнаут, липса на идеи и концентрация, нежелание за работа. Подобни състояния особено отчетливо се проявяват при хората с творчески професии, както и при всички, чиято работа е свързана със създаването на нов продукт. В това число влизат дизайнери, програмисти, писатели, журналисти, поети, сценографи, мениджъри на високи позиции“, коментира Гергана Радович.  

Животът на милиони хора по света е изпълнен с неудовлетворение, болка и тежък емоционален товар. Увлечени в ежедневието, те приемат това за съдба и дори не знаят, че могат да го променят. Физическата болка, емоционалната травма, лошият сън, чувството на неудовлетворение, липса на физическа активност или загуба на мотивация. За щастие има и друг начин. Всеки може да постигне живот, в който да се чувства щастлив, да бъде обичан и да се радва на настоящето.

Всеки човек държи инструментите в собствените си ръце, а ТЕС помага в много аспекти от живота. ТЕС е сравнително нова техника, но е базирана на хилядолетни традиции. Подобно на акупунктурата и акупресурата, при ТЕС с се въздейства върху енергийните меридиани в тялото. Така, чрез потупване с пръстите по точки от тялото и фокусиране върху конкретния проблем, вие работите директно с енергийната и оздравяваща система на тялото.

ТЕС е изключително лесен за прилагане и самостоятелно, но сериозните проблеми изискват работа с квалифициран практик.  Предимството на методите от енергийната психология пред познатите досега терапии, е че те работят пряко с тялото, като по този начин водят до много по-бързи и дълготрайни резултати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !