Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дженифър Гарнър обърна нова страница, не се разделя с Джон

отпечатай новината

14.02.2019 10:46 | Видян 1982 пъти

Дженифър Гарнър обърна нова страница, не се разделя с Джон

Дженифър Гарнър най-сетне обърна нова страница от живота си. След драмите покрай проблемите на бившия ѝ съпруг, по всичко личи, че тя наистина е влюбена.

След като сподели с последователите си в Инстаграм как се приготвя пиле с чили сос, актрисата бе забелязана да посещава дома на Джон Милър в Калифорния и да си тръгва от него късно през нощта.

Според американски таблоиди, звездата прекарва все по-често свободното си време с новото гадже, но още не се е решила да се премести при него.

„Джен е изключително щастлива. Онова, което харесва в него е това, че е нормален човек и не е от киноиндустрията. Той я кара да се чувства добре“, коментира пред Hollywood източник, близък до актрисата. Според него една от причините тя все още да не живее с него са децата ѝ.

Гарнър и Милър бяха забелязани заедно на публично място през пролетта на 2018 г.

Холивудската звезда, известна най-вече с ролята си в сериала „Наричана още“, бе женена за колегата си Бен Афлек, но през 2015 г. отношенията им се влошиха и двамата се разделиха. Въпреки това, двамата финализираха развода си едва през октомври 2018-а. Те имат три деца.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !