Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Евгени Минчев посече водещият на лайфстайл наградите

отпечатай новината

18.01.2019 13:54 | Видян 2116 пъти

Евгени Минчев посече водещият на лайфстайл наградите

Евгени Минчев бе част от лайфстайл наградите, които събраха на едно място популярни личности от музикалния, артистичния и телевизионния свят. С пиперливия си език успя да предизвика огромен скандал и да изпоти водещ на бТВ, видя репортер на "ШОУ".

Лордът и водещият на събитието Виктор Самсонов си размениха хапливи реплики, с което внесоха смут в столичния клуб и породиха въпросителни сред гостите.

Виктор, който е музикант, модел и ментор в предаването „Новото лице“ по бТВ, извика Евгени Минчев на сцената да си получи статуетката за цялостен принос в развитието на лайфстайла в България. Преди да обяви името му заяви, че носителят на тази титла е дебеличък.

Това вбеси Евгени Минчев, който му се надупи на сцената, а след това с жест показа колко е голямо мъжкото достойнство на самозабравилия се водещ. ВИП звездите веднага започнаха да шушукат, че между двамата мъже е напълно възможно да има старо приятелство, което не е завършило с щастлив край.

Виктор се смути и знаейки острия език на Минчев реши да не продължи словесната война, а вместо това да се надсмива на глупостите, които дрънкаше видимо подпийналия пиар.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !