Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Черната Златка се сдоби с нов апартамент от Миро

отпечатай новината

15.01.2019 16:37 | Видян 2322 пъти

Черната Златка се сдоби с нов апартамент от Миро

Плеймейтката Златка Димитрова стана новодомка.

Хубавицата и половинката й Миро се сдобиха с чисто нов апартамент в столицата, за който таткото на сина й се е охарчил с шестцифрена сума.

В момента двойката обзавежда новото си жилище. Те бяха хванати от екипа на предаването Папараци, как получават доставка на матрак за семейната си спалня. Интерес от кадрите предизвика и фактът, че въпреки новото си жилище, влюбените са запазили и старата си семейна къща, защото от кадрите се видя, че след ремонтните дейности Златка, Миро и техният наследник се качиха в колите и потеглиха към къщата, пише Телеграф.

По всичко личи, че плеймейтката и любимият й са забравили краткотрайната си раздяла това лято и вече отново гледат в една посока. Семейството се е настанило трайно в столицата и малкият Миро вече ходи на детска градина.

Звездната му майка пък вече намира време за себе си и редовно може да бъде забелязана в елитен столичен фитнес клуб, където поддържа форма.

Припомняме ви, че след като роди, Злати се запали по тренировките и дори миналото лято изненада феновете си с релеф на корема си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !