Дъщеря ми няма да се омъжи за беден...

"Бил Гейтс обяснява защо дъщеря му не може да се омъжи...

Интересната връзка на Iron Maiden с...

Трябва да признаем, че 90-те години не са най-успешният...

Съдят Бар Рафаели заради укриване на данъци

отпечатай новината

10.01.2019 14:31 | Видян 1570 пъти

Съдят Бар Рафаели заради укриване на данъци

Манекенката Бар Рафаели ще получи призовка от израелското правосъдие. Причината е, че ѝ предявяват обвинения за укриване на данъци.

Според официално изявление на Министерството на правосъдието в Израел, тя е извършила данъчни измами. Родителите ѝ – Ципи и Рафи Рафаели, също ще бъдат преследвани от закона заради пране на пари.

Оказва се, че звездата не е декларирала доходи на обща стойност 5,4 милиона евро или 23 милиона шекела. Парите е получила между 2009 и 2012 г. от различни ангажименти като модел.

Бар Рафаели е израелска гражданка, но тя живее в чужбина и по закон не е длъжна да декларира доходите си, които е получила извън родната ѝ страна. Въпреки това, според обвинението, тя е посочила само фиктивно местожителство в чужбина, с което е имала за цел да плати по-малко данъци.

Манекенката е задържана още през 2015 г. заради своето местожителство, за което е излъгала. По-късно тя бе пусната под гаранция, а данъчните съобщиха, че е скрила за луксозни придобивки като коли, които тя е получила, за да рекламира определени брандове.

Рафаели притежава луксозен апартамент в Тел Авив, за който не е плащала данъци.

Ако се докаже, че красавицата е укривала данъци или е помагала на родителите си за пране на пари, тя ще влезе в затвора за няколко години.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !