Фенка на Криско открадна...

Най-сексапилните снимки на Крисковица бяха откраднати....

Гала пред фалит, продава къщата си

Финансови трудности са налегнали ТВ ветеранката Гала,...

Объркаха Мики Рурк и Аксел Роуз с възрастна брачна двойка

отпечатай новината

09.01.2019 10:10 | Видян 708 пъти

Объркаха Мики Рурк и Аксел Роуз с възрастна брачна двойка

Сещате ли се за онази фенска снимка, която предизвика киселини у всички дами, чиито таргет са (били) мъже над зоната, условно наречена "Бийбър". От нея гледат Мики Рурк и W. Аксел Роуз, които са на боксов мач в Ел Ей, снимани от фен.

Световната мрежа досега ги наричаше просто "лели" в безброй страховити коментари.

Сега става още по-тъжно...Двама от най-иконичните сексидоли - съответно в киното и рока, попаднаха в канадска рубрика за честитки, защото явно са заприличали на някои си Макс и Джерълдин Бейли, които ппразнуват... златна сватба, 50-годишнина от брака си! (не се знае кое е по-обидно, б.р.)

За тъжната грешка пише сайтът bestmusics.org, като отбелязва, че Рурк и Аксел се появяват - както се казва на "карусел", сред други снимки на възрастни двойки в рубриката за годишнини и честитки.

Иначе печалната, но явно реална снимка тръгна на 11 декември 2018 г. от потребителя на Newsmax.com Джон Кардильо. Двамата са снимани от фен, докато били на боксов мач.

Мики Рурк е на 66 г., а Аксел Роуз - на 56 г., но и двамата, бидейки сред някогашните най-желани "славни тела", водят доста особен начин на живот.

Източник: Клуб Z

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !