Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Бони: Няма по-добра от мен

отпечатай новината

13.03.2009 11:45 | Видян 22263 пъти | Гласували 8

Бони: Няма по-добра от мен

Бони бе най-голямата атракция по време на раздаването на наградите на радио “Романтика”. Преди да запее един от най-големите си хитове “Клада от страст”, тя заяви: “Изключете плейстейшъна. Не съм свикнала да пея на плейбек. Най-хубавото в мен е гласът ми. Не съм много скромна, но това е истината. Има и други с добри гласови данни, но аз съм най-добрата”.

Колегата й Илиян бе най-впечатлен от изпълнението и й даде 100 лева. Преслава пък бурно й ръкопляскаше. От “Пайнер” на партито дойдоха още Галена с приятеля си Галин, Анелия, Андреа и Джена. Те направиха истински фурор, когато на сцената се появи Тони Стораро. Кършиха се около него като професионални танцьорки. Само Анелия се цепеше от колектива. Преди това Преслава получи награда за най-добра любовна песен и си я подели с него. Той пък грабна приза за изпълнител №1. И по примера на Преси също си го подели с колеги – и то с двама от най-култовите – Ерик и Джордан.
 
Изненадващо първото място сред жените грабна Кали. Тя обаче не дойде на церемонията. Намирала се във Флоренция и искала да се прибере със самолет. От летището обаче заявили, че не позволяват на жени в напреднала бременност да летят. Затова Кали, която чака второ дете, била принудена да си тръгне към България с кола.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !