Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ивайло Захариев и Христо Шопов носят Южен вятър в родните кина

отпечатай новината

20.12.2018 13:38 | Видян 1927 пъти

Ивайло Захариев и Христо Шопов носят Южен вятър в родните кина

С българско участие можем да се похвалим в сръбския филм „Южен вятър“, превърнал се в най-гледаната премиера за последните две десетилетия в западната съседка. Лентата събира някои от най-известните артисти в страната, сред които Милош Бикович, Миодраг Радонич, Драган Белогрълич и Небойша Глоговац с родните знаменитости Христо Шопов и Ивайло Захариев.

Сюжетът е доста пикантен. Във филма аз играя глупавия, а още в началото публиката ще стане свидетел на българска сватба

разкри пред Нова тв екранният Мартин от родната кримка „Под прикритие“.

"Южен вятър" проследява живота на Петър Мараш – член на белградската автомобилна мафия, ръководена от опитния бос, известен като "Царя". Работата се върши, парите стигат за всички и кланът няма проблеми с полицията. Всичко обаче се променя, когато Мараш открадва грешната кола и влиза в конфликт с прословут нарко картел.

Хитовата продукция, която ще се разпространява у нас от „Лента“. „Южен вятър“ вече се разписва с участие и по фестивали, а в дебютната си седмица на голям екран в Сърбия е бил гледан от над 80 000 зрители. Филмът има над 700 000 зрители по целия свят до момента и над 2 милиона евро приходи.

Режисьор, сценарист и продуцент на лентата е Милош Аврамович, който ръководи продуцентската компания Rezim doo. През последните няколко години участва в продуцирането на филми и телевизионни сериали като Cizmasi, Senke nad Balkanom и Trail of the Beast. Продуценти на "Южен вятър" са Татяна Жежел Гойкович, която през 2015 г. е обявена за Продуцент на годината от FDU, и Милош Бикович, който също участва във филма.

Източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !